Verzending & retourneren

Verzending
Alle bestellingen worden gratis in Nederland en België verzonden.
Voor de verzending van onze horloges en artikelen in cadeaudozen maken wij gebruik van de diensten van DHL. Alle overige bestellingen worden verstuurd per briefpost. Bestelt u op werkdagen voor 16:00 uur en is het artikel voorradig, dan verzenden wij het pakket nog dezelfde dag. Bestellingen die in het weekend en/of op feestdagen bij ons binnenkomen worden de eerstvolgende werkdag verwerkt.
Zodra uw bestelling met DHL is verzonden ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarin een track & trace code zodat u uw pakket online kunt volgen. Normaal gesproken bezorgt DHL uw bestelling binnen 24 uur.

Bent u op het moment van de levering niet thuis, dan zal het pakket bij de buren worden afgegeven. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zal DHL uw pakket op een later tijdstip nogmaals aanbieden. Voor al onze zendingen is een handtekening vereist. De bezorger laat het pakket dus nooit ‘zomaar’ achter.

Ondanks onze zorg om uw zending goed te verpakken, kan het gebeuren dat uw pakket is beschadigd tijdens het transport. In dat geval moet dit nog dezelfde dag telefonisch of per e-mail bij ons gemeld worden. Wij zullen er direct voor zorgen dat deze fout zo snel mogelijk hersteld wordt.
Wanneer het pakket beschadigd of geopend bij u aangeboden wordt, adviseren wij u het pakket niet te accepteren en weer mee terug te geven aan DHL. Neemt u in dat geval direct contact met ons op.

Let u bij het invullen van het bestelformulier goed op of alle gegevens juist zijn ingevuld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor foutief doorgegeven/ingevoerde adresgegevens.


Voorwaarden voor retourneren

  • Bent u niet helemaal tevreden met het bestelde product? Valt de kleur of het model tegen? Dat kan gebeuren en uiteraard is dit geen probleem. Op al uw bestellingen heeft u een bedenktermijn van 14 dagen waarin u uw bestelling kosteloos kunt retourneren zonder dat u ons hiervoor een verklaring verschuldigd bent.


Download het retourformulier


Wij hanteren de volgende retourvoorwaarden:

  • De 14 dagen gaan in op de dag dat uw bestelling bij u bezorgd is. Het product dient zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen geretourneerd te worden.
  • Aan het retourneren zijn geen kosten verbonden (met uitzondering van de leveringen die per briefpost aan u verstuurd zijn).
  • Retourneren kan, mits het horloge onbeschadigd en ongebruikt is en in de originele verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Vertoont het horloge tekenen van gebruik, dan komt daarmee het recht van retourneren te vervallen.
  • Mocht het product toch beschadigd zijn, dan zullen wij deze terugnemen. Echter, de schade aan het product wordt bij u, de consument, in rekening gebracht.
  • Het horloge moet compleet met (merk)doos, bijgesloten handleiding en USB-kaart geretourneerd worden.
  • Horlogebanden mogen niet zijn ingekort. Ook mag daartoe geen poging zijn gedaan.
  • Net als in de winkel mag u het horloge uit de verpakking halen om het te bekijken, dat is geen enkel probleem. Echter, de labels, stickers, kaartjes en beschermfolies mogen niet verwijderd worden. Zodra dit wel het geval is, of de labels, stickers, kaartjes en beschermfolies vertonen beschadiging, vervalt het recht om te retourneren.
  • Uw retourzending aan ons is gratis wanneer u gebruik maakt van het adreslabel dat wij u per mail toesturen (met uitzondering van de leveringen die per briefpost aan u verstuurd zijn). Indien u gebruik maakt van een andere verzender dan DHL om uw product te retourneren, zijn de kosten hiervan voor uw eigen rekening.


Retourneren
Op onze site, onder het tabblad retourneren, vindt u het retourformulier. Geef op het retourformulier het bestelnummer aan en welk artikel u terug wilt sturen. Nadat u dit formulier ingevuld en digitaal aan ons verzonden heeft ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestiging per mail. Bij deze mail vindt u een retouretiket. Dit etiket print u uit en plakt u over uw eigen adres aan de buitenzijde van het pakket. U kunt het pakket gratis afgeven bij een kantoor van DHL.

Stuur het product, indien redelijkerwijs mogelijk, in originele verpakking en onbeschadigd retour. Mocht het product toch beschadigd zijn, dan zullen wij deze terug nemen. Echter, de schade aan het product zal bij u, de consument, in rekening worden gebracht.

Wanneer wij uw artikel retour hebben ontvangen, of nadat u kunt aantonen dat het product retour is gezonden, bevestigen wij u dit per e-mail en zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening terugstorten.

Eventuele extra retourkosten die gemaakt worden door de consument zijn voor eigen rekening.

Retourneren kan naar het volgende adres:
GTO Watch
Gildeweg 22
2632 BA Nootdorp
Nederland

Mocht u nog vragen hebben over ons retourbeleid, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per e-mail: info@gtowatch of telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur op telefoonnummer: 015 – 82 00 366.