GTO Watch

Reeds als klein jongetje is de Fransman Philippe Gaso idolaat van de autosport en besluit zich op latere leeftijd geheel te storten op zijn ambitie: een legendarische coureur worden op het circuit. Zijn motivatie, doorzettingsvermogen en enthousiasme worden beloond; Philippe weet de subtop van de autosport te bereiken en besluit zijn liefde voor deze sport te delen met anderen.

Naast de autosport is ook ‘tijdmeting’ een passie van Philippe. Zijn liefde voor uurwerken en het circuit meent hij te kunnen combineren en het idee is geboren: Philippe ontwerpt en ontwikkelt een horloge waarbij beide passies worden samengebracht tot één geheel.

De naam van zijn horloges is snel gevonden: Genova Tecnica Orologi, welke een eerbetoon is aan zijn grootvaders Italiaanse horlogeatelier in de jaren 30.

Met precisie ontwerpt GTO technische horloges van hoogwaardige kwaliteit die sportief, trendy en vooral uniek zijn. De horloges zijn geschikt voor iedere horlogeliefhebber en versterken, voor een ieder die dat aanspreekt, het ultieme auto- en motorsport gevoel.

Wij bij GTO dagen onszelf uit om bijzondere producten te ontwerpen die voldoen aan alle hedendaagse wensen en onderscheidend zijn van alle andere horloge merken.